Uw boekhouding en fiscaliteit

Over ATC Services

Een introductie

ATC staat voor Accountancy, Tax en Consulting. In het Nederlands boekhouding, fiscaliteit en bedrijfsadvies.

ATC Services is gevestigd in Elewijt (bij Zemst, Vlaams-Brabant) en staat ten dienste van vrije beroepen, zelfstandigen en KMO’s in Vlaanderen.

ATC Services startte oorspronkelijk in 2004 als éénmanszaak. Door de snelle groei en diversiteit aan dienstverlening werd de zaak vrij snel ondergebracht onder een vennootschapsvorm. Eind 2006 breidde het kantoor haar activiteiten verder uit op het vlak van interim management om te kunnen voldoen aan de vraag naar tijdelijke ondersteuning bij klanten. Glenn Yseboodt is met zijn jarenlange ervaring en permanente bijscholing nog steeds de drijvende kracht binnen het huidig kantoor.

ATC Services streeft voortdurend naar kwaliteitswerk, gebaseerd op betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. U kan rekenen op een persoonlijke begeleiding op maat, bespoedigd door heldere communicatie en een sterke vertrouwensband.

Voor de communicatie en samenwerking maakt ATC Services zoveel mogelijk gebruik van moderne digitale toepassingen. Het vermijden van een papierberg zorgt mee voor een duurzame en efficiënte samenwerking.

Onze doelgroep

Zelfstandigen en KMO’s in heel Vlaanderen

Zowel starters als ‘gevestigde’ bedrijven.

Vennootschappen, vrije beroepen, eenmanszaken, …